logo-black

Növénybérlés

Növénybérlés

Növénybérlés Rendezvényekre Miskolc és Borsod Megyében

Cégünk növénybérlési szolgáltatást kínál Miskolcon és Borsod megyében. Tegye ünnepélyessé üzleti összejöveteleit, konferenciáit vagy kiállításait gondozott és egészséges növényekkel, melyek kaspókkal együtt bérelhetők.

Széles választékot kínálunk dísznövényekből, cserepekből és kaspókból. A bérlés díja a kiválasztott növények és a bérlési időtartam alapján kerül meghatározásra. Vállaljuk a helyszín dekorálását és a növények szállítását is.

Cégünknél lehetőség növénybérlésre: növényt bérelni rendezvényekre, intézményi programokra, céges bulikra szoktak ügyfeleink, igény szerint kaspókkal együtt.

Üvegházunkban széles választékban elérhetőek dísznövények, cserepek, kaspók!

A kölcsönzési díj függ a kiválasztott növények (összeállítások) illetve a bérelni kívánt napok számától. A helyszín dekorálását, illetve a növények szállítását cégünk vállalja!

Hová viszik legtöbbször bérelt növényeinket?

  • Rendezvényekre
  • Kiállításokra
  • Konferenciákra
  • Találkozókra
  • Filmforgatásokra

Dekoratőreink és szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a legmegfelelőbb növények kiválasztásában, így Önnek csak a növények élvezetére kell koncentrálnia. Növényeinkkel friss és barátságos atmoszférát teremthet rendezvényén vagy eseményén.

Növelje rendezvényének vonzerejét és tegye élvezetessé a környezetet a növények természetes szépségével. Válassza az Észak-Kelet Flóra Kft. növénybérlési szolgáltatását!

Növénybérléssel kapcsolatban érdeklődni a +36-30-935-0140-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@viragmiskolc.hu e-mail címen lehet. 

Galéria