logo-black

Virágküldés

Virágküldés

Különleges alkalmakra személyre szabott virágcsokrokat kínálunk, minőségi virágokból, egyszerű rendeléssel.

Virágküldés Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Az Észak-Kelet Flóra Kft. örömmel segít az érzelmek virágnyelven történő kifejezésében. Akár egy szülinapra, évfordulóra vagy különleges alkalomra szeretne virágcsokrot küldeni, mi megoldjuk! Rózsacsokroktól kezdve széles virágválasztékkal állunk rendelkezésre, hogy a legmegfelelőbb csokrot állíthassuk össze az Ön számára. Virágküldési szolgáltatásunkat Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nyújtjuk. Három egyszerű módon adhatja le rendelését:
Virágküldési szolgáltatásunkat Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nyújtjuk. Három egyszerű módon adhatja le rendelését

Weboldalon: Látogasson el a viragmiskolc.hu oldalra, és válassza ki a kívánt virágcsokrot.
Telefonon: Hívja üzletünket a 0646508578-as telefonszámon, és kollégánknak adja meg a szükséges információkat a rendeléshez.
Személyesen: Jöjjön el üzletünkbe, amely a 3526 Miskolc, Szeles utca 63-69. szám alatt található, és készíttessen személyre szabott virágcsokrot.

Telefonos rendelésnél ne feledje megadni, hogy milyen virágokból szeretné a csokrot összeállítani, hány szállból álljon, mennyit kíván rá elkölteni, valamint, hogy kér-e hozzá üdvözlő kártyát, selyempapírt vagy egyéb csomagolást.

Galéria