logo-black

Pályázatok

ginop40

Technológiai eszközbeszerzés az ÉSZAK-KELET FLÓRA Kft-nél

 Vállalkozásunk 2020. évben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívására pályázatot nyújtott be, melynek keretében 8 101 379 Ft összegű támogatásban részesült.

A cég tulajdonosai 3 évtizede virágkertészettel foglalkoznak, amihez a 90-es évek végén import vágott és cserepes virágkereskedelem is kapcsolódott. 2009-ben alapított kft fő tevékenysége 46.22 dísznövény nagykereskedelem. Tevékenységét 2013. évben kiegészítette a virág és ajándéktárgy kereskedelemhez kapcsolódó 45.90 vegyestermékkörű nagykereskedelemmel.

A fejlesztés bemutatása:

A fejlesztés keretében beszerzésre került 1 db lézergravírozó, 1 db targonca, informatikai eszközök, címkenyomtatók, vonalkódolvasók, projektor és digitális rajztábla, valamint ügyviteli rendszer. A rendszer javítja az információellátást, vevő-szállító kintlévőség, gyártás és ehhez kapcsolódó teljes és pontos raktárkészlet adatok, folyószámlák egyenlege, illetve mindezek változásairól. A cég egésze egyetlen átlátható, hálózatról elérhető gyors működésű, jogosultsági szintekkel ellátott, és ellenőrzött ügyviteli rendszerként üzemel. A létrejövő eredmények a vevők egyedi, minőségi gyors kiszolgálásban, ezáltal elégedettségben jelennek meg. Új termékkel jelenünk meg a piacon, egyedi, előregyártott dekor elemeket, egyedi címkézett terméket értékesítünk, bővül a termékkínálat, ami új vevőket is generál. Cél: nagyobb cégek, azok rendezvényein, marketing, reprezentációs termékek készítésében, egyedi csomagolásában való megjelenés. Az egyszerűbb és gyorsabb árumozgatás a logisztikai költségeket csökkenti a telephelyen belül.

A fejlesztéssel cégünk növeli nettó árbevételét, üzemi/üzleti tevékenységét, illetve az 1 főre eső bruttó hozzáadott értéke 5 000 000 Ft lesz, mindezt a dolgozói létszámának megtartásával, ezáltal versenyképessége javul.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projekt adatai:

  • a kedvezményezett neve: ÉSZAK-KELET FLÓRA Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Technológiai eszközbeszerzés az ÉSZAK-KELET FLÓRA Kft-nél
  • a szerződött támogatás összege: 8 101 379 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70 %
  • a projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.11.30.
  • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03374